Placeholder Picture

- från idé till verklighet

Placeholder Picture

Erfarenheter

Placeholder Picture

Vi har en lång och gedigen erfarenhet med oss från vår verksamhet genom åren.
Det hela började redan 1992 då CAD/CAM blev mer lättillgängligt i och med PC:ns intåg i många företag. Då var det AutoCAD som gällde och det var uteslutande 2D som man ritade i.

Från den dagen och framåt har mycket hänt och vi har följt med i utvecklingen och skaffat mer och mer erfarenhet inom alla områden.

Teknikområdet blev den väg som vi valde att gå som grund, även om mycket av den breda kunskap som verkligen ger många av de lösningar vi skapar, kommer från helt andra områden. 

För oss är det viktiga att se en helhet i allt vi gör, på så vis kan vi skapa den bästa lösningen för alla och i alla bitar. Ofta tittar man för snävt på olika produkter och tjänster, så där känner vi att det finns en mycket djup förståelse och erfarenhet från vår sida som allt som oftast ger lösningarna på problem och vänder allt till möjligheter. 

Placeholder Picture

Alla i företaget är mycket stolta och medvetna om vår styrka och kunnighet. Speciellt vår förmåga att se helheten men också kreativiteten att lösa problem och alltid lyckas övervinna ett hinder.

Det finns många kunder från många olika verksamhetsområden i vår portfolio. 
Det är för många för att nämnas här, men några tar vi upp som referens. En del har vi jobbat med direkt, en del indirekt via våra samarbeten.

COFA Plastics 
Bäckström Design 
Sverige grepen 
MiB Komposit 
Idéum 
Contiga

Vi har också samarbeten med tillverkare och ett speciellt sådant är vårt samarbete med GH Plast AB i Grisslehamn där vi bistår både företaget självt som deras kunder med kunskap, konstruktion, ritningar och design.